Profiel         Producten         Specials         Offerteformulier         Fikser.nl
Profiel

Gespecialiseerd in Eistempels, Handstempelapparaten, Kantoorstempels en Graveerwerk.

Wie zijn wij ?
Fikser Stempelspecialist is al sinds 1953 de specialist in het produceren van rubber Eistempels, Eistempelapparaten vervaardigd uit lichtgewicht aluminium in vele uitvoeringen, diverse Stempelinkten, Stempelkussens en Kantoorstempels.
De Eistempels zijn vervaardigd uit de beste materialen en worden met de grootste zorg handmatig geproduceerd wat een lange levensduur met zich mee brengt. De Stempels worden opgebouwd uit een opzetstuk van grijs natuurrubber met daartussen een zacht verende laag zwartrubber. De stempels zijn onderling op alle uitvoeringen handstempelapparaten verwisselbaar, alsmede toepasbaar op sorteermachines van o.a. Staalkat, Prinzen Machines BV en Volker GmbH. De tekst op de Eistempels is nagenoeg op iedere wens te realiseren.
Buiten het standaard assortiment Fikser Handstempelapparaten, de Fikser F6, F10, F15, en F30 zijn nagenoeg alle uitvoeringen leverbaar. Gebruikt U nou een papieren ei-tray of broedlade van bijvoorbeeld Petersime, Buckeye, Jamesway of Chickmaster: "FIKSER MAAKT HET !" De relatiekring van Fikser Stempelspecialist strekt zich uit tot ver buiten onze landsgrens.
Heeft U vragen of wilt U een offerte ? Belt U of vult U gerust de aanvraag in en U krijgt zo snel mogelijk het antwoord.

Met vriendelijke groet,
Fikser Stempelspecialist

Postbus 188
3850 AD Ermelo
Nederland

Tel +31(0)341 279 100
Fax +31(0)341 279 020

E-mail : info@fikser.nl
Internet : www.fikser.nl
KvKnr. 08104416
BTWnr. NL192784560B01
Bank ABN AMRO Ermelo
Reknr. 62.31.95.364
Swiftcode : ABN ANL 2A
IBAN : NL07ABNA 0623195364

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

Fikser Stempelspecialist - home